Cautare

519 de rezultate pentru "oroveanu cornel" (2.87 secunde)
Satisfactii materiale nu are nici Silviu Dumitru, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, iar lui Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Dolj, nu i-ar strica o marire de salariu.
Alaturi de Liviu Mugurel Sarbu, in PD s-a inscris si Cornel Suciu, fost purtator de cuvant al PSD Alba in perioada in care Sarbu era presedintele filialei.
Urmatorul pe lista dupa Gavrila Nicolae era social-democratul Cornel Suciu. Acesta a decis insa sa plece din PSD cu doua zile inainte ca Maior sa fie anuntat drept candidat pentru sefia SRI.
El a declarat ca presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, a pus presiune asupra Consiliului de Arbitraj si Onoare (CAO), pentru ca decizia de dizolvare a BPL Oradea sa treaca.
Potivit analizelor politice postdecembriste, cele trei grupuri sunt asociate cu nume ca Adrian Nastase, Adrian Severin, Victor Babiuc, Ioan Mircea Pascu, Cornel Codita, Dorel ßandor, Vasile Secares si Vladimir Pasti.
Au parasit PNL senatorii Viorel Arion, Mircea Cinteza, Gheorghe Flutur, Nicolae Vlad Popa, Ionut Popescu, Ovidiu Radoi, Mihai Tibuleac, Dan Sabau si deputatii Romica Andreica, Horatiu Buzatu, Marian Hoinaru, Mircea Iustian, Corneliu Momanu, Viorel Oancea, Dumitru Pardau, Sorin Paveliu, Florin Popescu, Vasile Pruteanu, Gabriel Sandu, Cornel Stirbet, Dragos Ujeniuc, Petre Ungureanu, Dorinel Ursarescu si Claudiu Zaharia.
Eugen Nicolaescu (centru), Varujan Vosganian (nord-est), Puiu Hasotti (sud-est), Marian Petrache (Bucuresti), Cornel Popa (nord-vest), Mihai Voicu (sud-vest) Adrian Miutescu (sud).
Deputatul de Dolj, Mihai Voicu, vicepresedinte PNL La votul pentru vicepresedintii pe regiuni de dezvoltare, Varujan Vosganian a castigat in defavoarea lui Romeo Stavarache (Moldova), Puiu Hasotti in defavoarea lui Octavian Popa (Sud-Est), Adrian Miutescu in defavoarea lui Constantin Dumitru (Muntenia), Cornel Popa in defavoarea lui Marius Nicoara (Nord-Vest), Eugen Nicolaescu in defavoarea lui Marius Oprea (Transilvania), Marian Petrache in defavoarea lui Mircea Ciopraga (Bucuresti-Ilfov).
In accident si-au pierdut viata Cornel Dumitru (34 de ani), Dumitru Voinea (22 de ani), Catalin Vasile (21 de ani) si seful de echipa Ioan Pocovnicu (50 de ani).
Persoanele la care s-ar fi putut referi fostul ministru sunt Adrian Vierita, secretar de stat pentru UE si parteneriatul transatlantic, Lucian Leustean, secretarul general al MAE, si Cornel Feruta, seful de cabinet al lui Mihai-Razvan Ungureanu.
Directorul general al Electroputere, Cornel Mondea, a afirmat ieri ca nu stie ca Regia Apa sa fi debransat uzina de la retea si ca datoria ar fi de fapt de 70 - 80.000 de lei, pe ultima luna.
Le place puterea Liderul PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, nu s-a aratat deloc interesat de posturile de conducere detinute de democrati.
Gabriel Sandu (pentru constructia si dezvoltarea partidului), Florian Aurelian Popescu (resurse umane), Cristian Alexandru Boureanu (relatii politice si relatii internationale), Raluca Turcan (imagine si comunicare), Cornel Stirbet (relatii institutionale si juridice), Mircea Cinteza (dialog cu societatea civila), Mihai ¥abuleac (mediu de afaceri si sindicate).
Mai avem noi un caz asa, un director adjunct de la noi a dat in judecata ministerul, a castigat si acum se intoarce la serviciu si ii dau si salariul pe perioada asta", a spus directorul Directiei Agricole, Cornel Popa.
"PSD sa aiba fericirea liberalilor" Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, ureaza deja PSD-ului sa aiba parte de aceeasi "fericire" pe care au avut-o liberalii alaturi de PD.
Funar cere conducerii Camerei sa-i comunice daca in aceasta perioada deputatii Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Marian Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie, Ion Stoica au fost plecati in strainatate sau nu au fost in Bucuresti.
Secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu a facut aceasta precizare la solicitarea formulata de Gheorghe Funar pentru a obtine informatii privind deplasarea in strainatate sau in afara Bucurestiului, in perioada 28 mai-2 iunie, a deputatilor Roberta Anastase, Maria Iacob, Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Ion Stoica, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie.
Desi deocamdata presedintele PD Constanta, Stelian Dutu nu a vrut sa dea nume de persoane inscrise pe lista de doritori, informatiile circula repede, asa ca, intre cei care ar putea sa ia locul lasat "liber" (la nivel declarativ) de Iorgus, se numara juristul Paul Foleanu, manager al unei firme care se ocupa, printre altele, de fabrica de martipan si ciocolata de la 23 August, consilierul local Cornel Grama, omul de afaceri Dan Moldovan, plus alte trei persoane recent inscrise in PD Mangalia.
Candidatii sunt Dorel Liviu Radu, Ilie Dragoi, Radu Chis, Adrian-Victor Vevera, Ionel Ion Garlasteanu, Ion Georgescu, Constantin Catalin Radu, Florin Cornel Balanescu, Romi Salca Rotaru si Vasile Braun.
Vicepresedintele PLD deputatul Cornel Stirbet afirma, marti, la Sibiu, ca este posibil ca Theodor Stolojan sa renunte la functia de europarlamentar, in favoarea celei de premier, daca se va ajunge la formarea unui nou guvern.
google-analytics.com